Γ. Κάτσινος: Τέλος στα σενάρια περί Βουλής…

Με μία κατηγορηματική δήλωση ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος βάζει τέλος στα σενάρια του τελευταίου διαστήματος που τον ήθελαν να εγκαταλείπει τη θέση του, διεκδικώντας την εκλογή στη...

Με μία κατηγορηματική δήλωση ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος βάζει τέλος στα σενάρια του τελευταίου διαστήματος που τον ήθελαν να εγκαταλείπει τη θέση του, διεκδικώντας την εκλογή στη Βουλή σαν βουλευτής Θεσπρωτίας. Στην δήλωσή του ο κ. Κάτσινος υπογραμμίζει:

Με αφορμή επανειλημμένα δημοσιεύματα για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις Εθνικές Εκλογές που πρόκειται να γίνουν, ΔΗΛΩΝΩ προς τους συμπολίτες μου, ότι η εντολή που μου έδωσαν, με μεγάλη μάλιστα πλειοψηφία πριν ένα χρόνο, θα την τιμήσω στο έπακρο.

Οι αντικειμενικές δυσκολίες που έχουν προκύψει στο Δήμο από την εφαρμογή του Καλλικράτη, η δραστική μείωση των κρατικών οικονομικών χορηγήσεων και η συνεχώς επιδεινούμενη κοινωνική και οικονομική κατάσταση των συμπολιτών μου, αντί να με κάμψουν και να με οδηγήσουν σε μια “εύκολη έξοδο”, που θα μου προσέφερε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά μου στις Εθνικές Εκλογές, χαλυβδώνουν τη θέλησή μου και εντείνουν τις προσπάθειές μου, για βελτίωση του Δήμου σε όλα τα επίπεδα.

Άλλωστε όλοι σας γνωρίζετε καλά, πως ούτε φυγόπονος είμαι, ούτε “ρίψασπις” υπήρξα στην μέχρι σήμερα πολιτική, κοινωνική και επαγγελματική μου καριέρα. Στην ζωή μου έχω αρχές και προτεραιότητες τις οποίες υπηρετώ , με οποιοδήποτε προσωπικό ή πολιτικό κόστος.

 

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!