Συνέντευξη της Θεσπρωτής διεθνούς ποδοσφαιρίστριας Τατιάνας Γεωργίου στην εκπομπή Womens’ Football News Greece

Βίντεο

Η Θεσπρωτή διεθνής ποδοσφαιρίστρια Τατιάνα Γεωργίου, που φέτος αγωνίζεται στη Ραβέννα της Ιταλίας, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Womens’ Football News Greece.

Η Τατιάνα Γεωργίου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Αμαζόνες Παραμυθιάς και τον Θεσπρωτό. Μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ όπου έμεινε εκεί για πέντε χρόνια, κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα Ελλάδας. Εδώ και πέντε χρόνια αγωνίζεται στο εξωτερικό. Αρχικά στη Νάπολη και στη Τσεζένα στην Ιταλία, μετά για ένα χρόνο στη Σλοβενία για την Ολύμπια Λουμπλιάνας, και φέτος ξανά στην Ιταλία για τη Ραβέννα.

Η Θεσπρωτή διεθνής αθλήτρια, μίλησε για τις διαφορές των πρωταθλημάτων στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στη Σλοβενία, που έχει αγωνιστεί.

Η Τατιάνα Γεωργίου στη συνέντευξή της, αναφέρθηκε στα πρώτα της ποδοσφαιρικά της βήματα στη Θεσπρωτία και μετέπειτα στον ΠΑΟΚ. Δήλωσε πως παρακολουθεί σταθερά το ελληνικό πρωτάθλημα γυναικών από την Ιταλία, δεδομένου πως καλύπτεται φέτος από το τηλεοπτικό κανάλι Action24. Μίλησε ακόμη για την Εθνική Ελλάδας και για το πόσο έχει αγκαλιάσει ο κόσμος του Ηρακλείου και της Κρήτης την Εθνική Ομάδα, δεδομένου πως οι εντός έδρας αγώνες διεξάγονται στο Παγκρήτιο.

Δεν παρέλειψε βέβαια να εκφράσει την ευχή της η ομάδα της Θεσπρωτίας να επαναδραστηριοποιηθεί στο Ποδόσφαιρο Γυναικών.


 

In this article