Συγκέντρωση τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης, απο τον Σύλλογο Γονέων Σκανδάλου Γαρδικίου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού – Νηπιαγωγείου του Σχολικού Κέντρου Σκανδάλου Γαρδικίου, συμμετέχει ενεργά στην καμπάνια του Χαμόγελου του Παιδιού, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και...

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού – Νηπιαγωγείου του Σχολικού Κέντρου Σκανδάλου Γαρδικίου, συμμετέχει ενεργά στην καμπάνια του Χαμόγελου του Παιδιού, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που διαμένουν στα 11 σπίτια του Οργανισμού.
Όπως μας ενημερώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σε συνεργασία με τους μαθητές του Γαρδικίου, θα συγκεντρώνται τα κάτωθι μέχρι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο Σκανδάλου – Γαρδικίου από τις 08:00 μέχρι και τις 12:00:

Είδη υγιεινής (σακούλες απορριμμάτων, απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων, απορρυπαντικά γενικής χρήσης)
Είδη οικιακής χρήσης (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο)
Συσκευασμένα είδη τροφίμων (μπισκότα, ρύζι κίτρινο & άσπρο, σάλτσα ντομάτας, δημητριακά,μπαχαρικά, αλάτι, ξύδι, όσπρια, κρουασάν, μέλι – μαρμελάδες, πουρέ, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες, άνθος αραβοσίτου, ζυμαρικά: κριθαράκι, κοφτό μακαρονάκι, μακαρόνια κλπ., αλεύρι, ζάχαρη, κακάο, χυμούς).

Ο σύλλογος παρακαλεί οι συσκευασίες να μην είναι ανοιχτές. Τα προϊόντα θα συσκευαστούν σε κιβώτια στο Σχολείο από μέλη του Συλλόγου Γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών.

In this article

Join the Conversation