Τα θέματα της Θεσπρωτίας στην Περιφερειακή Επιτροπή

Συνεδριάζει αυριο Τρίτη

Συνεδριάζει αυριο Τρίτη  η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάταξης, τα εξής σχετικά με την Θεσπρωτία:

  1. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση βατότητας προς σταβλικές εγκαταστάσεις περιοχής Αχλαδέας και Αετού Φιλιατών (παροχή υπηρεσιών)».
  2. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Σύνδεση Εγνατίας Οδού με Βιοτεχνικό Πάρκο Θεσπρωτίας (Α/Κ ΒΙΟ.ΠΑ.ΘΕ)», αναδόχου «ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.».
  3. Κατακύρωση του αποτελέσματος της Επιτροπής Διαγωνισμού ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του υποέργου 1: «Βελτίωση – εκσυγχρονισμός αρδευτικών έργων ΤΟΕΒ Πεδιάδας Παραμυθιάς» προϋπολογισμού 569.408,00 € με ΦΠΑ, της Πράξης «Έργα εξοικονόμησης ενέργειας του δικτύου του ΤΟΕΒ Πεδιάδας Παραμυθιάς» με κωδικό ΟΠΣΑΑ 0022041470 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2014-2020 της δράσης 4.3.1. «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων».
  4. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ανταλλακτικών για την επισκευή και συντήρηση των μηχανημάτων και οχημάτων της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
  5. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για εργασίες επισκευής και συντήρησης των μηχανημάτων και οχημάτων της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
  6. Έγκριση μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, στην Αθήνα, στις 18 Ιουλίου 2024, προκειμένου να παραβρεθεί σε συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης, για το ΒΙΟΠΑΘΕ ΑΕ και έγκριση των σχετικών δαπανών.

In this article