Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας για την εξάρθωση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Yπαλλήλων Nομού Θεσπρωτίας εκφράζει για ακόμα μία φορά τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, για την εξάρθωση εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στο Νομό μας.

Έπειτα από πολύμηνη έρευνα, αξιοποίηση και ανάλυση πληροφοριών πραγματοποιήθηκε εχθές το πρωί (14-06-2024) συντονισμένη επιχείριση, με τη συνδρομή κι αλλων υπηρεσιών αλλά και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Lussy», από την οποία εξακριβώθηκε η εμπλοκή δώδεκα (12) ατόμων στην εν λόγω εγκληματική οργάνωση.

Αυτό όμως που προκαλεί μεγάλυτερο δέος είναι οτι η εν λόγω εγκληματική οργάνωση δραστηριοποιούνταν πλησίον σχολικών μονάδων και εντός του πρώην Τ.Ε.Ι. Ηγουμενίτσας, με πελατολόγιο ακόμη και μαθητές των σχολικών μονάδων, ενώ δε δίσταζαν ακόμα και να στρατολογήσουν ανήλικους.

Εμείς, ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας θα δηλώνουμε συνεχώς υπερήφανοι για τους συναδέλφους που εκπροσωπούμε και θα επιβραβεύουμε με κάθε τρόπο τις επιτυχίες τους, προς όφελος των συμπολιτών μας. 

In this article