Απο σήμερα μεχρι 5.7 οι εγγραφές στο ΕΠΑΛ Παραμυθιάς

Ανακοίνωση

Οι μαθητές/-τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν από άλλο σχολείο σε οποιαδήποτε τάξη του 1ου ΕΠΑ.Λ. Παραμυθιάς για το σχολικό έτος 2024 – 2025, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/
ή μέσω της διαδικτυακής πύλης
https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio από τις 27 Ιουνίου 2024 και ώρα 07:00 έως και τις 05 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:59

• Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/-τριών την Ηλεκτρονική Αίτηση υποβάλλει ο κηδεμόνας που έχει καταχωριστεί ως «πρώτος κηδεμόνας» στο ΠΣ myschool με τους δικούς του κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis).
• Σε περίπτωση ενήλικων μαθητών/-τριών, Ηλεκτρονική Αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι ίδιοι, με τους δικούς τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), εφόσον είναι καταχωρισμένοι στο ΠΣ myschool (ως κηδεμόνες του εαυτού τους).
• Προσοχή: Οι μαθητές που θέλουν να κάνουν μετεγγραφή στο ΕΠΑ.Λ από άλλο σχολείο, καλό είναι να κάνουν εγγραφή τώρα στο ΕΠΑ.Λ, γιατί τον Σεπτέμβριο θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μετεγγραφή μόνο στα λειτουργούντα τμήματα τομέων. Τώρα μπορούν να κάνουν εγγραφή σε όλα τα τμήματα των Τομέων του σχολείου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το σχολείο.

• Σας ενημερώνουμε ότι για τους μαθητές που θα εγγραφούν στην Β΄ τάξη θα λειτουργήσουν στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Παραμυθιάς οι εξής τομείς:
1. Τομέας Πληροφορικής
2. Διοίκησης και Οικονομίας
3. Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας
4. Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού
5. Τομέας Μηχανολογίας

Σας ενημερώνουμε ότι για τους μαθητές που θα εγγραφούν στην Γ΄ τάξη θα λειτουργήσουν στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Παραμυθιάς οι εξής ειδικότητες:

1. Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής
2. Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών
3. Κομμωτικής τέχνης
4. Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων
5. Τεχνικός Οχημάτων

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο 1ο ΕΠΑΛ Παραμυθιάς στο Τηλέφωνο 2666023780

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ Παραμυθιάς
Βακαλόπουλος Χρήστος

In this article

Join the Conversation