Χριστουγεννιάτικο μηνυμα Κώστα Μπέση

Συμπατριώτες συμπατριώτισσες, Εύχομαι η γέννηση του Χριστού μας, να ζεστάνει τις καρδιές μας και να χαρίσει σ’ όλους υγεία και δύναμη, αισιοδοξία και πίστη. Τούτα τα Χριστούγεννα ας...

Συμπατριώτες συμπατριώτισσες,

Εύχομαι η γέννηση του Χριστού μας, να ζεστάνει τις καρδιές μας και να χαρίσει σ’ όλους υγεία και δύναμη, αισιοδοξία και πίστη.

Τούτα τα Χριστούγεννα ας αφήσουμε οριστικά πίσω τις πολιτικές του παρελθόντος που οδήγησαν στην εξαθλίωση την κοινωνία. Ας αναλογιστούμε για «όσα δεν αφουγκρασθήκαμε». Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για  να ζεσταθούν τα αθώα βλέμματα των παιδιών μας και να τους δοθεί ξανά το δικαίωμα να ονειρεύονται, το δικαίωμα να ζουν και να δημιουργούν, το δικαίωμα να ζουν και να ελπίζουν. Ας στρέψουμε το βλέμμα με πίστη σ’ ότι καινούργιο γεννιέται και στον καινούργιο χρόνο πού έρχεται.

Το 2012 ας κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα για αγάπη, δικαιοσύνη στη ζωή, αλήθεια, ευσπλαχνία, κατανόηση και ομόνοια, αρετή και καλοσύνη, Ειρήνη σ όλη μας τη Γη. Ας ευχηθούμε να μπει οριστικά τέλος στις πολιτικές της ύφεσης και των χαρατσιών. Ας νοιώσουμε αλληλέγγυοι με κάθε άνθρωπο, κάθε πλάσμα, ολόκληρο τον πλανήτη. Ας κυριαρχήσουν στη ζωή μας, ο σεβασμός, η υποστήριξη και η ευαισθησία για τις ανάγκες κάθε συνανθρώπου μας. Γιατί αν εμπνευσθούμε από τις αξίες αυτές είναι σίγουρο πώς σαν άνθρωποι και σαν κοινωνία θα αναδειχθούμε Νικητές.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σ’ όλους σας. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, γεμάτη με Αγάπη και Φως, γεμάτη Υγεία Αρμονία και Δύναμη.

Κώστας Μπέσης
Μέλος της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας.  

In this article

Join the Conversation