κ.κ. Κατσούρα, Μπέζα, Μπέση, Παπαδόπουλε και λοιποί πρώην και δυνητικοί βουλευτές και αυτοδιοικητικοί παράγοντες, να αναλάβετε τις ευθύνες σας

Το να αναφέρουμε τους λόγους της παρακμής της Παραμυθιάς με τις συνεχείς καταργήσεις δημοσίων υπηρεσιών που οδηγούν στον οικονομικό μαρασμό την ιστορικότερη πόλη του νομού, θεωρούμε πως είναι...

Το να αναφέρουμε τους λόγους της παρακμής της Παραμυθιάς με τις συνεχείς καταργήσεις δημοσίων υπηρεσιών που οδηγούν στον οικονομικό μαρασμό την ιστορικότερη πόλη του νομού, θεωρούμε πως είναι περιττό. Την Παραμυθιά οι «πρωτοκλασάτοι» πολιτικοί την είχαν πάντα στο περιθώριο αλλά αυτό τώρα θα πρέπει να τελειώνει με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος.

Την Τετάρτη στο Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητηθεί το κλείσιμο των υπηρεσιών και οι μορφές αντίδρασης. Είναι υποχρέωσή σας να παραβρεθείτε εκεί και να συμμετέχετε στις λήψεις των αποφάσεων. Είναι χρέος σας να πιέσετε τους πάλαι ποτέ ανθρώπους με τα ζιβάγκο (βλέπε Λοβέρτο κλπ) να αποσύρουν τις καταδικαστικές αποφάσεις για την πόλη μας.

Έχει αποδειχτεί περίτρανα πως τα ευχολόγια και οι επιστολές δεν αποφέρουν κανένα αποτέλεσμα. Οι 12.000 περίπου ψηφοφόροι του Δήμου μας μπορούν να ανατρέψουν κάθε έναν που αποδείχτηκε λίγος και δεν πολέμησε για τα δικαιώματά μας και αυτό να το λάβετε σοβαρά υπόψη σας.

Όλος τυχαίως τις μεγαλύτερες ήττες τις έχουν οι μονοεδρικοί νομοί. Είναι όντος τυχαίως; Όχι βέβαια, αυτό συμβαίνει γιατί από τους μονοεδρικούς νομούς, η κεντρική εξουσία δέχεται τις λιγότερες πιέσεις. Αυτό το κενό μπορεί να καλυφτεί μονό με την πανστρατιά σας. Με στοχευόμενες πιέσεις προς τα κέντρα αποφάσεων και με συλλογικές τεκμηριωμένες απόψεις. 

Φυσικά εκτός των παραπάνω θα πρέπει να αναφερθούν και οι αυτοδιοικητικοί και οι υπεύθυνοι των τοπικών κομματικών οργανώσεων. Φυσικά οι δυνατότητες σας είναι μικρότερες από αυτές των βουλευτών αλλά έχετε και εσείς των τρόπο σας. Δήμαρχοι και των τριών δήμων και κυρίως του Σουλίου, Δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι, Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη, περιμένουμε από εσάς την ύστατη στιγμή να δήξετε πυγμή και αποφασιστικότητα και ανατρέψετε την καταδίκη μας.

Θεωρούμε πως αντιδράσεις του στιλ κλείσιμο των δρόμων, παραιτήσεις και παρόμοιες παλαιομοδίτικες κινήσεις, δεν πρόκειται να φέρουν κανένα αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα θα έρθει μόνο με κομματικές πιέσεις προς την κεντρική εξουσία. Το τελευταίο τραίνο προς την διατήρησης (όχι ανάπτυξη) της πόλης μας περνά σύντομα. Είναι η μεγάλη σας ευκαιρία να βρεθείτε στην λίστα των επιβατών και να αποδείξετε το λόγο της ύπαρξης σας. Σε αυτή την περίπτωση όλοι θα είμαστε διπλά σας.

In this article

Join the Conversation