Κοινωνικό παντοπωλείο και στη Παραμυθιά

Την έναρξη λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου της Παραμυθιάς, μέσω του νομικού προσώπου του Δήμου ανακοινώσε η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη. Σύμφωνα με την Δήμαρχο, το κοινωνικό παντοπωλείο θα...

Την έναρξη λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου της Παραμυθιάς, μέσω του νομικού προσώπου του Δήμου ανακοινώσε η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη. Σύμφωνα με την Δήμαρχο, το κοινωνικό παντοπωλείο θα στεγαστεί αρχικά στο χώρο του ΚΕΓΕ Παραμυθιάς ενώ εκτός από τα συσκευασμένα είδη, θα υπάρχουν και μερίδες μαγειρευτού φαγητού από την πολύτιμη συμβολή των τεσσάρων νηπιακών σταθμών της Παραμυθιάς. Tο πρόβλημα διατροφής των συνδημοτών μας, δεν είναι μονό σημερινό, ανάφερε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα Μπραΐμη και σημείωσε ότι η ανθρωπιά του κόσμου δίνει αισιόδοξα μηνύματα.

Ο θεσμός του “Κοινωνικού Παντοπωλείου” παρέχει δωρεάν ή με χαμηλές τιμές, είδη παντοπωλείου, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ρούχα, είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια κ.λπ. σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ποιότητα των προϊόντων στα οποία τίθενται εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζονται όλες οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.Οι οικογένειες που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο επιλέγονται από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Σουλίου, βάσει συγκεκριμένων οικονομικο-κοινωνικών κριτηρίων και έχουν πρόσβαση στο κατάστημα με την επίδειξη ειδικής κάρτας.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!