Έσπασε κάθε ρεκόρ, η επισκεψιμότητα της Παραμυθιά online

Έσπασε κάθε ρεκόρ, η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μάς κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2011 όπου και συνολικά δέχτηκε 4.420.541 επισκέψεις (οχι μοναδικοί), σημειώνοντας αύξηση κατά 19,73% σε σχέση...

Έσπασε κάθε ρεκόρ, η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μάς κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2011 όπου και συνολικά δέχτηκε 4.420.541 επισκέψεις (οχι μοναδικοί), σημειώνοντας αύξηση κατά 19,73% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2011. Ο μ/ο των επισκέψεων ανά ημέρα, κυμαίνεται στις 24.026. Και αυτό το εξάμηνο η Αγγλική έκδοση της σελίδα μας ήταν ο αποδέκτης των περισσότερων επισκέψεων εκ των οποίων το 71,5% προέρχεται από την Ευρώπη. Από την σελίδα των τοπικών ειδήσεων ενημερώνονται καθημερινά 798 (μ/ο ανά ημέρα) μοναδικοί επισκέπτες, σημειώνοντας αύξηση κατά 12,53%.

Αισθανόμαστε την ανάγκη και την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά που μας εμπιστεύεστε και που μας τιμάτε με την καθημερινή παρουσία σας κάνοντάς μας έτσι την μεγαλύτερη ιστοσελίδα τοπικού ενδιαφέροντος στην Ήπειρο (όχι δημοσιογραφικές) και υποσχόμαστε καινοτόμες δράσεις και σημαντικές αλλαγές για το προσεχές μέλλον. 

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!