ΝΟ.Δ.Ε Θεσπρωτίας: Σε αφανισμό οδηγεί ο Καλλικράτης τη Παραμυθιά

Ο πολλά υποσχόμενος «Καλλικράτης» οδηγεί σε αφανισμό μικρούς Δήμους όπως του Σουλίου και Φιλιατών και αυτά είναι αποτελέσματα της πολιτικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ όπου αντί για αποκέντρωση έχουμε...

Ο πολλά υποσχόμενος «Καλλικράτης» οδηγεί σε αφανισμό μικρούς Δήμους όπως του Σουλίου και Φιλιατών και αυτά είναι αποτελέσματα της πολιτικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ όπου αντί για αποκέντρωση έχουμε ακόμα μεγαλύτερα πλήγματα σε βάρος της Περιφέρειας. Τη μία μετά την άλλη κλείνουν οι δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούσαν μέχρι τώρα στην έδρα του Δήμου Σουλίου. Πρώτα έκλεισε η ΔΟΥ και τώρα κλείνει το ΙΚΑ ενώ δεν ξέρουμε ποια άλλη δημόσια υπηρεσία μπορεί να έχει την ίδια τύχη. Και στις δύο περιπτώσεις οι κάτοικοι του Δήμου Σουλίου πρέπει να πηγαίνουν στην Ηγουμενίτσα προκειμένου να εξυπηρετηθούν από τη ΔΟΥ και το ΙΚΑ. Με αυτή την τακτική ο ιστορικός και ένδοξος Δήμος Σουλίου οδηγείτε στο μαρασμό και την εγκατάλειψη και μόνο το όνομα θα του μείνει.

Το ίδιο συνέβη και στο Δήμο Φιλιατών όπου έκλεισε το ΙΚΑ και από εκεί πάλι οι κάτοικοι είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν στην Ηγουμενίτσα προκειμένου να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους. Η ΝΟ.Δ.Ε Θεσπρωτίας διαφωνεί με το κλείσιμο των υπηρεσιών του δημοσίου Παραμυθιάς και Φιλιατών και τάσσετε υπέρ της αναβάθμισης όλης της περιοχής των Δήμων. Χρειάζονται μέτρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών και όχι για την ταλαιπωρία τους.

In this article

Join the Conversation