BINTEO: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Παραμυθιά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο Παραμυθιάς με αφορμή την κατάργηση δημοσίων υπηρεσιών της πόλης. Το ίδιο θέμα απασχόλησε και την συνάντηση της Σταυρούλας Μπραΐμη με τον πρόεδρο...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο Παραμυθιάς με αφορμή την κατάργηση δημοσίων υπηρεσιών της πόλης. Το ίδιο θέμα απασχόλησε και την συνάντηση της Σταυρούλας Μπραΐμη με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη που προηγήθηκε της συγκέντρωσης. Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας παραβρέθηκε σχεδόν σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σουλίου, ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Πιτούλης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αντιγόνη Φίλη, Νίκος Κάτσιος και Αθηνά Ιωάννου, ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Παραμυθιάς καθώς και απλοί πολίτες (όχι αρκετοί).

Η περιφέρεια είναι αλληλέγγυα  στα προβλήματα της Παραμυθιάς ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Αλέξανδρος Καρχριμάνης και σημείωσε ότι τα προβλήματα δεν τα λύνουν οι Ευρωπαίοι αλλά εμείς οι ίδιοι.
Δεν επιτρέπουμε την μεταφορά ή την αναστολή λειτουργίας οποιασδήποτε υπηρεσίας τόνισε η Σταυρούλα Μπραΐμη και ανέφερε πως η δημοτική αρχή δεν είχε καμιά ενημέρωση και κανένα λόγο στις αποφάσεις των καρεκλοκενταύρων διαχειριστών ενώ έκανε λόγο για απαραίτητο εξορθολογισμό της δημόσιας διοίκησης ο οποίος δεν πρέπει να είναι ισοπεδωτικός.
Για άνευ προηγούμενου επίθεση της εξουσίας έκανε λόγο στο χαιρετισμό του ο Θανάσης Παπάς και σημείωσε πως ο δήμος Σουλίου οδηγείται στη πλήρη απαξίωση και σε μαρασμό.
Πολιτικούς νάνος χαρακτήρισε τους κυβερνώντες ο Άρης Μαρέτας, ο οποίος ζήτησε ακόμα πιο δυναμικές κινητοποίησες με κλείσιμο της Εγνατίας οδού. 

Στα 2 βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τι συνέβη σήμερα στη Παραμυθιά:

In this article

Join the Conversation