Επισκεψη στη ΔΟΥ απο διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου

Διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Σουλίου αποτελεούμενη από την Δήμαρχο κ. Μπραΐμη Σταυρούλα, τον Αντιδήμαρχο Μαμούρη Δημήτριο, τους Δημοτικούς Συμβούλους Ζορκάδη Δημήτρη και Μαρέτα Αριστείδη, καθώς και την Περιφερειακή Σύμβουλο Αντιγόνη...

Διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Σουλίου αποτελεούμενη από την Δήμαρχο κ. Μπραΐμη Σταυρούλα, τον Αντιδήμαρχο Μαμούρη Δημήτριο, τους Δημοτικούς Συμβούλους Ζορκάδη Δημήτρη και Μαρέτα Αριστείδη, καθώς και την Περιφερειακή Σύμβουλο Αντιγόνη Φίλη, επισκέφτηκαν την ΔΟΥ Ηγουμενίτσας και ΔΟΥ Παραμυθιάς πλέον, για να συζητήσουν με την Προϊστάμενη το πρόβλημα που δημηούργησε η κατάργηση της εφορίας Παραμυθιάς και η στέγασή της στην Ηγουμενίτσα.

Η εικόνα που αντίκρισαν είναι αποκαρδιωτική σύμφωνα με τα λεγόμενα τους και σύμφωνα με το αδιάψευστο φακό της κάμερας τους. Γραφεία και έγγραφα έχουν γίνει ένα με τους υπαλλήλους που προσπαθούν με φιλότιμες προσπάθειες κάτω από αυτές τις συνθήκες, να εξυπηρετήσουν τους δεκάδες Παραμυθιώτες που έκαναν συνολικά 60 χιλιόμετρα ή τους Σουλιώτες που έκαναν συνολικά 140 χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν. Και αυτό στην αποκεντρωμένη Θεσπρωτία του 2012! 

In this article

Join the Conversation