Στο Σούλι ο Θωμάς Πιτούλης

Στο Σούλι βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Γ. Πιτούλης  ο οποιος συμμετείχε σε συνάντηση στην Φροσύνη με  τον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Φροσύνης κ. Νικηφόρο  Γκόρλα καθώς και κατοίκους της...

Στο Σούλι βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Γ. Πιτούλης  ο οποιος συμμετείχε σε συνάντηση στην Φροσύνη με  τον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Φροσύνης κ. Νικηφόρο  Γκόρλα καθώς και κατοίκους της περιοχής, στα πλαίσια  της απευθείας ενημέρωσής του τόσο από τους  αιρετούς όσο και από τους κατοίκους των περιοχών της  Θεσπρωτίας.Αντικείμενο της  συνάντησης ήταν η συζήτηση για σειρά θεμάτων που αφορούν προβλήματα της περιοχής  όπως η μεταφορά των μαθητών  καθώς και το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, με την θεώρηση των βιβλιαρίων του Ο.Γ.Α.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε, στα πλαίσια της συνεργασίας με την Δήμαρχο Σουλίου, θα θέσει τα ζητήματα και θα είναι  αρωγός του Δήμου σε ότι χρειαστεί.

Έγινε επίσης θετική αποτίμηση της μέχρι σήμερα αντιμετώπισης των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο κυρίως λόγω χιονοπτώσεων και κατολισθήσεων και αντηλλάγησαν  απόψεις για την ακόμη καλύτερη αντιμετώπισή τους. Ο  Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε όλα τα χωριά, ιδιαίτερα σε όσα αντιμετωπίσουν προβλήματα με την κακοκαιρία, για τον καλύτερο προγραμματισμό δράσεων και έργων που θα τα ελαχιστοποιήσουν στο μέλλον.  

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!