Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς στην Πίτα του Ηπειρώτη

Στην Πίτα του Ηπειρώτη θα παραβρεθεί το χορευτικό συγκρότημα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς για μια ακόμη φορά, μένοντας πιστό στην παράδοση που το θέλει να συμμετέχει σε όλες...

Στην Πίτα του Ηπειρώτη θα παραβρεθεί το χορευτικό συγκρότημα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς για μια ακόμη φορά, μένοντας πιστό στην παράδοση που το θέλει να συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις της Πίτας του Ηπειρώτη.

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς καλεί του Παραμυθιώτες της Αθήνας να συμμετέχουν ενεργά στην εκδήλωση θεσμός της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 10:00 πμ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο. Η «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ» είναι αφιερωμένη στην επέτειο των 100 χρόνων από την Απελευθέρωση της Ηπείρου, στους διαχρονικούς αγώνες των Ηπειρωτών και το επίκαιρο περιεχόμενό τους.  Με τη συμμετοχή εβδομήντα  και πλέον χορευτικών συγκροτημάτων από όλη την χώρα με δύο χιλιάδες και πλέον χορευτές, με μια πληθώρα κορυφαίων δεξιοτεχνών της ηπειρώτικης μουσικής παράδοσης καθώς και πολυφωνικών και χορωδιακών σχημάτων,  η «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ» αποτελεί μια τρίωρη γιορτή που αναδεικνύει την πλούσια μουσικοχορευτική παράδοση της Ηπείρου.

In this article

Join the Conversation