Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας +ΒΙΝΤΕΟ

Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας πραγματοποίησε σήμερα το επιμελητήριο Θεσπρωτίας στο πολιτιστικό κέντρο Σαγιάδας. Παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο βουλευτής Θεσπρωτίας Χρήστος Κατσούρας, ο Δήμαρχος...

Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας πραγματοποίησε σήμερα το επιμελητήριο Θεσπρωτίας στο πολιτιστικό κέντρο Σαγιάδας. Παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο βουλευτής Θεσπρωτίας Χρήστος Κατσούρας, ο Δήμαρχος Φιλιατών Μηνάς Παππάς, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκος Κάτσιος και Αθηνά Ιωάννου, ο αντιδήμαρχος Σουλίου Δημήτρης Μαμούρης, ο πρώην βουλευτής Ηλίας Βερζεβάνης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσπρωτίας Αντιπύραρχος Φώτης Σπύρου, ο πρώην νομάρχης Βασίλης Γιόγιακας, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Παραμυθιάς Σπύρος Γούσιας, μέλη των δημοτικών συμβουλίων Φιλιατών, Ηγουμενίτσας και Σουλίου και φυσικά πλήθος μελών του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Η αλληλεγγύη είναι σημαντική και θα πρέπει να διευρυνθεί καθώς δεν υπάρχει βεβαιότητα τόνισε στο χαιρετισμό του ο Χρήστος Κατσούρας.

Για την ανάγκη της εκμετάλλευσης των όποιων ευκαιριών προκύπτουν από τους επαγγελματίες της Θεσπρωτίας έκανε λόγω στο χαιρετισμό του ο Μηνάς Παππάς.

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αλέκος Πάσχος μίλησε για μια πολύ δύσκολη χρονιά, στην οποία θα πρέπει να στηριχτεί η επιχειρηματικότητα και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες πλήττονται από την αναποτελεσματικότητα των μέτρων και της γραφειοκρατίας. Ο Αλέκος Πάσχος ανέφερε της δράσεις του επιμελητήριου της χρονιάς που πέρασε καθώς και τα αποτελέσματα αυτών κυρίως στο τουρισμό.

Στο βίντεο που ακολουθεί από την κάμερα του SivotaNews μπορείτε να δείτε τι συνέβη σήμερα στη Σαγιάδα:

In this article

Join the Conversation