5η Θεατρικη Συνάντηση Παραμυθιάς απο την ΘΕΑΤΟ

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής «5η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων» με το φετινό τίτλο «Αυλαία και Πάμε» που οργανώνει κάθε Νοέμβρη η...

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής «5η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων» με το φετινό τίτλο «Αυλαία και Πάμε» που οργανώνει κάθε Νοέμβρη η ΘΕΑΤΟ. Ο Νοέμβρης του 2011, στον οποίο αρχικά ήταν προγραμματισμένη η Θεατρική Συνάντηση, έμελε να σημαδευτεί με τραγικό τρόπο από την «απουσία» της αγαπημένης Χρύσας Γκορέζη και να καταρρεύσει η «Αυλαία» για την οπ…οία τόσο είχε κοπιάσει μαζί μας.

Το χτύπημα ήταν τεράστιο γιατί αποκόπηκε ένα κομμάτι της πάλλουσας καρδιάς της ομάδας, με σοβαρές επιπτώσεις σε όλους μας. Όπως θα απαιτούσε όμως και η καλή φίλη, η ΘΕΑΤΟ πρέπει να σηκώσει πάλι το κεφάλι και να συνεχίσει την υπεράσπιση της ιστορίας της και της πολιτιστικής της δράσης.
Με την αμέριστη συμπαράσταση των άλλων θεατρικών ομάδων που είχαν δηλώσει συμμετοχή το Νοέμβρη του 2011, στήνεται ξανά το Σάββατο (11/02) η αυλαία και πάμε για ένα ταξίδι στον θαυμαστό κόσμο του Θεάτρου. Ένα ταξίδι που αυτή τη φορά θα είναι αφιερωμένο στη γλυκιά μας Χρύσα.

Θυμίζουμε ότι επτά θεατρικές ομάδες απ’ την ευρύτερη γειτονιά της Ηπείρου, θα παρουσιάσουν μικρά θεατρικά μονόπρακτα που δένονται σε μια ενιαία παράσταση από γέφυρες διασκευασμένες από την ομάδα μας. Η παράσταση, όπως πάντα πραγματοποιείται στο Θέατρο στο Καρκαμίσι της Παραμυθιάς στις 8:30 μμ. Σημειώνουμε ότι φέτος θα εγκαινιαστεί για πρώτη φορά ένα «Βραβείο Κοινού για το καλύτερο μονόπρακτο», που θα προκύψει από ψηφοφορία του κόσμου που θα συμμετέχει στην παράσταση.

Η ΘΕΑΤΟ καλεί όλο τον κόσμο που κάθε χρόνο πλαισίωνε την συγκεκριμένη εκδήλωση να προσέλθει έγκαιρα για την καλλίτερη τακτοποίησή του.

Παραμυθιά
ΘΕΑΤΟ

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!