Συνέντευξη Νικόλα Κάτσιου στο ARTtv. +ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στο ARTtv έδωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νικόλας Κάτσιος. Ο Νικόλας Κάτσιος ξεκαθάρισε πως τον ενδιαφέρει η συμμετοχή του ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας (και όχι στο κόμμα της...

Συνέντευξη στο ARTtv έδωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νικόλας Κάτσιος.

Ο Νικόλας Κάτσιος ξεκαθάρισε πως τον ενδιαφέρει η συμμετοχή του ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας (και όχι στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη) και πως η μη συμμετοχή του στις εκλογές του 2009 οφείλετε καθαρά σε επαγγελματικούς λόγους  ενώ προέβλεψε πως δύσκολα τα κόμματα θα βρουν υποψηφίους που θα τους πείσουν πως είναι διατεθειμένα να κάνουν τις αναγκαίες αλλαγές που απαιτούνται για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της λαϊκής βάσης. Με τα ίδια υλικά δεν κτίζεις καλύτερο προϊών τόνισε ο Νικόλας Κάτσιος συγκρίνοντας την νέα γενιά πολιτικών με αυτή που υπάρχει σήμερα στη βουλή και ξεκαθάρισε πως στις επερχόμενες εκλογές σκοπός του είναι η νίκη σε αντίθεση με την συμμετοχή του στις εκλογές του 2007 που στόχος ήταν να βοηθήσει το κόμμα.
 
Είμαι πολύ προβληματισμένος για το μέλλον της Ελλάδος, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Κάτσιος και σημείωσε πως δεν ονειρεύεται το πολιτικό του μέλλον να συμβαδίζει με την πολιτική όπως αυτή εφαρμόζεται σήμερα ενώ τόνισε πως για αλλάξει η σημερινή κατάσταση θα πρέπει να αποδοθούν ευθηνές σε όσους συνέβαλαν στην δημιουργία της και πως βασικός παράγοντας της αλλαγής είναι η αναθεώρηση του συντάγματος φέρνοντας ως παράδειγμα την ασυλία των πολιτικών η οποία κατά τον Νικόλα Κάτσιο θα πρέπει να καταργηθεί.

Αναφερόμενος στη Περιφέρεια ο Νικόλας Κάτσιος σημείωσε πως στο έτος που πέρασε, πραγματοποιήθηκε νοικοκύρεμα της Ηπείρου και τόνισε μια σειρά από έργα που έγιναν παρόλο την οικονομική στενότις της εποχής.

In this article

Join the Conversation