6 ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες Eλπίδες Αχέροντα θα αξιολογηθούν στην ακαδημία του Παναθηναϊκού

Στις πράσινες σχολές των ακαδημιών του Παναθηναϊκού θα βρεθούν και θα δοκιμαστούν στις 18 και 19 Φεβρουαρίου, 6 μικροί ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες «ελπίδες Αχέροντα». Οι αθλητές που...

Στις πράσινες σχολές των ακαδημιών του Παναθηναϊκού θα βρεθούν και θα δοκιμαστούν στις 18 και 19 Φεβρουαρίου, 6 μικροί ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες «ελπίδες Αχέροντα». Οι αθλητές που θα συμμετέχουν είναι οι Τσούτης Γιώργος, Κωνσταντίνου Βαγγέλης, Τσουγγαρης Στέφανος, Ευθυμίου Βασίλης, Κώτσης Γιάννης και Μήτος Αλέξανδρος.

Τα τελευταία 3 χρόνια έχει καθιερωθεί η αγωνιστική αξιολόγηση μικρών ποδοσφαιριστών με σκοπό την δοκιμή των καλύτερων εξ αυτών από τους προπονητές των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Για τις ανάγκες αυτού του προγράμματος κάθε χρόνο διεξάγονταν 7 περιφερειακές αξιολογήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ το ίδιο πρόγραμμα ακολουθούσαν και οι υπόλοιπες Σχολές Ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο. Κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο σχεδιασμός για τις Σχολές Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα αλλάζει αφού στη θέση των 6 περιφερειακών διοργανώσεων θα διεξαχθούν 3 αξιολογήσεις μέσα στην Παιανία στις οποίες θα δοκιμαστούν περίπου 500 επίλεκτοι αθλητές.

Οι επίλεκτοι αθλητές που θα συμμετάσχουν αποτελούν επιλογές των κ.κ Καπουράνη και Καφέ που έχουν επισκεφτεί ένα πολύ μεγάλο αριθμό ακαδημιών για αυτό το λόγο. Επίσης έχουν ληφθεί υπόψη και οι εισηγήσεις των προπονητών των ακαδημιών του Δικτύου καθώς και οι αξιολογήσεις προηγουμένων ετών. Οι συμμετέχοντες θα είναι γεννηθέντες από το 1997 και ήδη εχει πραγματοποιηθεί η πρώτη αξιολόγηση. Στην δευτερη συμετέχουν οι μικροί του Αχέροντα ενώ το τρίτο καμπ αξιολόγησης θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο μετά την ολοκλήρωση των μεγάλων διεθνών εαρινών τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού. 

In this article

Join the Conversation