Εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού απο την Μητρόπολη Παραμυθιάς, το ΣΚΑΪ και το Ράδιο Ηγουμενίτσα

Tην Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012, η Μητρόπόλη Παραμυθιάς, ο ΣΚΑΪ και το Ράδιο Ηγουμενίτσα συνεχίζουν την εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας...

Tην Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012, η Μητρόπόλη Παραμυθιάς, ο ΣΚΑΪ και το Ράδιο Ηγουμενίτσα συνεχίζουν την εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που κρυώνουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

Η εκστρατεία ξεκίνησε από το βόρειο τόξο της χώρας, που λόγω της κακοκαιρίας μαστίζεται σκληρότερα και συνεχίζεται στην υπόλοιπη Ελλάδα. Πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε;

Εθελοντές μπορούν να προσφέρουν: κλινοσκεπάσματα ( κουβέρτες, παπλώματα, sleeping bags) καθώς και ρουχισμό, (παλτώ, μπουφάν, ζεστά ρούχα για ενήλικες και παιδιά, καροτσάκια κλπ.) Τα είδη που θα προσφέρουμε πρέπει να είναι καθαρά, σιδερωμένα, μέσα σε σακούλες, έτοιμα για χρήση, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους συνανθρώπους μας.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι, η δράση στην Ηγουμενίτσα θα λάβει μέρος στον Ι.Ν. Ευαγγεληστριας. Ακούστε το ραδιοφωνικό σποτ του ΣΚΑΙ και του Ράδιο Ηγουμενίτσα:

 

In this article

Join the Conversation