Τρεις (Ιεράρχες) και ο κούκος… στη Παραμυθιά

Συντάκτης: Αίσωπος Ήταν πραγματικά αποκαρδιωτική η εικόνα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δονάτου της πόλης μας  την ημέρα της εορτής των τριών Ιεραρχών. Από τους μαθητές του Γυμνασίου...

Γιατί θα πρέπει σε πολλά και χωρίς νόημα θέματα να παίρνει αποφάσεις ,να εκδίδει εγκυκλίους να επιβάλει καταστάσεις. Κάθε υπουργός να φέρει δικό του νομοσχέδιο για το πώς θα γίνουν οι εισαγωγικές εξετάσεις προσπαθώντας να συνδέσει το όνομα του με τις δήθεν μεταρρυθμίσεις. Τι θα πείραζε δηλαδή εάν γιορταζόταν με την πρέπουσα λαμπρότητα η ημέρα των γραμμάτων και των προστατών τους των τριών μεγάλων διδασκάλων της οικουμένης. Ποιος τέλος πάντων ενοχλείτε. Γιατί θα πρέπει να αποψηλόνονται  συστηματικά και με τρόπο κάποια πράγματα από τα σχολεία της χώρας. Γιατί θα πρέπει να θεωρούνται αναχρονιστικές τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Έχουν δίκιο κάποιοι  ύστερα από αυτά να σκέφτονται διάφορα για το που πάει το πράμα. Μήπως το επέβαλε και αυτό η τρόικα. Μπορεί ,τόσα που είδαν τα μάτια μας μέχρι τώρα γιατί να μην συμβαίνει και αυτό.  

Πάντως συγχαρητήρια σε αυτούς που παρευρέθηκαν στην λειτουργία και στη αρτοκλασία  , συγχαρητήρια στον ομιλητή κύριο Μπάλα Ευθύμιο διευθυντή του ΕΠΑ.Λ  για την μικρή  σε περιεχόμενο αλλά μεστή  και με νόημα ομιλία του με την  οποία έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Αλήθεια από το δημαρχείο δεν είδαμε κανέναν .Φαίνεται θα είχαν δουλειά και δεν ευκαίρεσαν. Και του χρόνου.  (Φωτογραφία αρχείου απο άλλο Ναό)

Αίσωπος

In this article

Join the Conversation