Με απόλυτη επιτυχία η 5η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων στη Παραμυθιά

Με απόλυτη και ανέλπιστη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εξ αναβολής «5η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων» με υπότιτλο «Αυλαία και Πάμε», που τελικά πραγματοποιήθηκε από την ΘΕΑΤΟ στην Παραμυθιά το...

Η συλλογικότητα που αναπτύσσεται και η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των μελλών των διαφορετικών ομάδων είναι κατά πολύ πιο προωθημένη από τις τριήμερες ξεχωριστές παραστάσεις, όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Πέρα από αυτό, η συμμετοχή των θεατών και οι πολύπλευροι ορίζοντες που τους ανοίγονται, μέσα σε μια ενιαία παράσταση πολλαπλών συντελεστών, δημιουργούν ένα από τα πιο όμορφα συμπλέγματα που επιζητεί κάθε μορφή τέχνης με κοινωνική απεύθυνση. Η ΘΕΑΤΟ θέλει με τον πιο δημόσιο τρόπο, να ευχαριστήσει όλα τα ερασιτεχνικά σχήματα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, ιδιαίτερα κάτω από τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που βρέθηκε η ομάδα και έτσι έγινε κατορθωτή μια διαφορετικού τύπου συνεύρεση, που ξάφνισε ευχάριστα όλους μας. Να ευχαριστήσει το Δήμο που τον αισθάνθηκε δίπλα της όπως ποτέ δεν τον είχε βρεί μέχρι σήμερα.

Τέλος, από βάθους καρδιάς, να ξαναπεί ένα μεγάλο-μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που πλαισίωσε και φέτος την εκδήλωση ανανεώνοντας την υπόσχεσή της για μια πλούσια, ποιοτική πολιτιστική δράση σαν αντίδοτο για τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.

ΘΕΑΤΟ www.theato.gr

In this article

Join the Conversation