Μπουμπούκια οι δύο συλληφθέντες για τις διαρρήξεις στα περίπτερα

Διαρρηκτές κατ’ εξακολούθηση όπως φαίνεται ήταν το ζευγάρι που συνελήφθη στη Παραμυθιά για απόπειρα διάρρηξης 2 περιπτέρων. Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, από τη σχετική προανάκριση που διενεργείται...

Διαρρηκτές κατ’ εξακολούθηση όπως φαίνεται ήταν το ζευγάρι που συνελήφθη στη Παραμυθιά για απόπειρα διάρρηξης 2 περιπτέρων. Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, από τη σχετική προανάκριση που διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Παραμυθιάς, προκύπτει πως το άνωθεν ζευγάρι εμπλέκεται σε μια σειρά από διαρρήξεις σε περίπτερα και ψιλικατζίδικα ανά την Ήπειρο, ενώ ελέγχεται το ενδεχόμενο της μεταπώλησης των κλοπιμαίων (κυρίως προϊόντων καπνού) σε σημείο πώλησης των Ιωαννίνων.  Στην φωτογραφία (κλικ για μεγενθυση) μπορείτε να δείτε τι είχαν στο αυτοκίνητο τη στιγμή της σύλληψης.

Τα περίπτερα της Παραμυθιάς φαίνεται πως αποτελούν το αγαπημένο σημείο δράσης των διαρρηκτών καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές τους τελευταίους μήνες με τους ιδιοκτήτες των περιπτέρων να αναγκάζονται να μετατρέπουν τις περιουσίες τους σε φρούρια με συναγερμούς και κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης. Αξίζει να σημειωθεί πως το αστυνομικό τμήμα της Παραμυθιάς έχει εξιχνιάσει σχεδόν το σύνολο των προαναφερόμενων περιπτώσεων, οδηγώντας στον εισαγγελέα αρκετούς «ποντικούς».

 

In this article

Join the Conversation