Παιδική αποκριάτικη γιορτή του ΦΟΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ Μέσα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στις αίθουσες και στο προαύλιο του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς τα παιδιά των χορευτικών  τμημάτων αλλά και όλα τα παιδιά...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

Μέσα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στις αίθουσες και στο προαύλιο του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς τα παιδιά των χορευτικών  τμημάτων αλλά και όλα τα παιδιά της πόλης πέρασαν ένα ευχάριστο δίωρο στην γιορτή που είχε ετοιμάσει το Διοικητικό συμβούλιο. Μπαλόνια , σερπαντίνες, χαρτοπόλεμο μάσκες, αρκετή μουσική  αλλά και αναψυκτικά προσφέρθηκαν  στα παιδιά δωρεάν. Είναι μια γιορτή θεσμός που διοργανώνεται κάθε χρόνο τις ημέρες των απόκρεω για όλα τα παιδιά της πόλης αλλά κυρίως για τα παιδιά που πλαισιώνουν τα τμήματα μάθησης.

Το διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει  επίσης ότι την Καθαρά Δευτέρα στο χώρο των κατασκηνώσεων διοργανώνει όπως κάθε χρόνο τα παραδοσιακά κούλουμα, προσφέροντας φασολάδα, λαγάνες και άλλα εδέσματα. Καλούμε όλα τα μέλη  τους συμπολίτες και τους δημότες να γιορτάσουν μαζί μας την καθαρά Δευτέρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλους χρόνια πολλά και καλές αποκριές.

 

ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

In this article

Join the Conversation