Τελειωμό δεν έχουν οι καταργήσεις των υπηρεσιών της Παραμυθιάς. Σειρά παίρνει το τεχνικό τμήμα της ΔΕΗ

Τελειωμό δεν έχουν οι καταργήσεις των υπηρεσιών της Παραμυθιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, σε όσα έχουν προηγηθεί έρχεται να προστεθεί και η κατάργηση του τεχνικού τμήματος της...

Τελειωμό δεν έχουν οι καταργήσεις των υπηρεσιών της Παραμυθιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, σε όσα έχουν προηγηθεί έρχεται να προστεθεί και η κατάργηση του τεχνικού τμήματος της ΔΕΗ της πόλης παρόλα τα συνεχή προβλήματα που παρουσιάζονται στην ηλεκτροδότηση της. Αυτό σημαίνει πως οι τεχνικοί της ΔΕΗ που είχαν για έδρα την Παραμυθιά, μεταφέρονται στην Ηγουμενίτσα. Οι συχνές βλάβες του δικτύου της Παραμυθιάς, φαίνεται πως δεν παίζουν κανένα ρόλο στις αποφάσεις της διοίκησης της δημοσίας επιχείρησης ηλεκτρισμού, καθώς οτιδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει θα καλύπτεται από την Ηγουμενίτσα, με ότι μπορεί αυτό να σημαίνει στην ταχύτητα αποκατάστασης των βλαβών. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως αν μια βλάβη εκδηλωθεί στο Σούλι, το ταχύτερο που μπορεί να επιληφθεί η τεχνική υπηρεσία είναι μετά από 1:30 ώρα και αυτό μονό στην περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμοι τεχνικοί οι όποιοι θα ξεκινήσουν άμεσα από την Ηγουμενίτσα. 

Η paramythia-online.gr επικοινώνησε με τον διευθυντή της ΔΕΗ Ηπείρου κ. Λέκκα Σοφοκλή, ο όποιος επιβεβαίωσε την πληροφορία αναφέροντας χαρακτηριστικά πως καταργείται το Υποπρακτορείο Παραμυθιάς του Πρακτορείου Ηγουμενίτσας της Περιοχής Ιωαννίνων. Οι δραστηριότητες και το προσωπικό του ως άνω Υποπρακτορείου θα υπαχθούν στο Πρακτορείο Ηγουμενίτσας.

Όλα αυτά στην αποκεντρωμένη Παραμυθιά του 2012

In this article

Join the Conversation