Δελτίο τύπου ΦΟΠ για την συμμετοχή του στις καρναβαλικές εκδηλώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ Στοχευμένη και πρωτότυπη ήταν και φέτος η συμμετοχή του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς στις καρναβαλικές εκδηλώσεις της πόλης. Με αγάπη και μεράκι  μέλη του...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

Στοχευμένη και πρωτότυπη ήταν και φέτος η συμμετοχή του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς στις καρναβαλικές εκδηλώσεις της πόλης. Με αγάπη και μεράκι  μέλη του Φ.Ο.Π. με μέλη του διοικητικού συμβουλίου ετοίμασαν το άρμα με θέμα τον τροικανικό πόλεμο σατιρίζοντας την πολιτική κατάσταση. Το διοικητικό συμβούλιο του    Φιλοπρόοδου  Ομίλου  Παραμυθιάς  του  κατ΄ εξοχήν αντιπροσωπευτικού   εκπολιτιστικού  συλλόγου  της πόλης ευχαριστεί όλους αυτούς που κόπιασαν και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις της πόλης μας που σκοπό έχουν να ζωντανέψουν με το οποιοδήποτε τρόπο τη ζωή και την κίνηση του τόπου μας.        

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το διοικητικό συμβούλιο του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς πραγματοποίησε τα καθιερωμένα  κούλουμα στις κατασκηνώσεις. Το δριμύ ψύχος και ο σφοδρός αέρας δεν τους εμπόδισε να βράσουν την παραδοσιακή φασολάδα και να την προσφέρουν με άλλα εδέσματα σε όσους  συμπολίτες μας και μέλη  παραβρεθήκαν. Και του χρόνου.   

Το διοικητικό συμβούλιο του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς 

In this article

Join the Conversation