Ευρεία σύσκεψη για το τουρισμο στη Περιφέρεια

Με πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιου για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Στράτου Ιωάννου, συγκαλείται την ερχόμενη Τρίτη 6 Μαρτίου 2012 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου...

Με πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιου για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Στράτου Ιωάννου, συγκαλείται την ερχόμενη Τρίτη 6 Μαρτίου 2012 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στα Ιωάννινα, ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο τη συζήτηση και ενημέρωση για τη συμμετοχή της Περιφέρειας σε Διεθνείς Εκθέσεις στο Εσωτερικό και το Εξωτερικό.

Έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν οι Δήμοι, τα Επιμελητήρια και εκπρόσωποι των συλλογικών φορέων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό.

Η αγροκτηνοτροφία και ο τουρισμός δείχνουν πως είναι τα 2 μεγαλύτερα αναπτυξιακά στοιχήματα για ολοκληρη την Ήπειρο και η προαναφερόμενη σύσκεψη αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την δραστηριοποίηση όλων μας.

Στην περίπτωση του τουρισμού στην Ήπειρο, τελευταία γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια ανάδειξής του στις αγορές του εξωτερικού, αφού εάν επενδύσουμε σωστά στο τουριστικό προϊόν, η τοπική κοινωνία και κατ’ επέκταση η οικονομία μας θα βγει κερδισμένη.

Η Ήπειρος τελευταία συμμετέχει ενεργά σε Διεθνείς Εκθέσεις, επιλέγοντας μάλιστα νέες αγορές όπως τελευταία για παράδειγμα την περιοχή των Βαλκανίων. Η κίνηση της Περιφέρειας Ηπείρου να στραφεί και σε Βαλκανικές χώρες ήταν πολύ σωστή, καθώς η Εγνατία Οδός μας έβγαλε οριστικά από την απομόνωση εκ Βορρά! Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στον Μάρτιο η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετέχει και σε άλλες εκθέσεις. Επόμενος σταθμός είναι η Διεθνής Έκθεση του Βερολίνου από 7 έως 11 Μαρτίου και έπονται και πολλές άλλες. Ελπίζουμε η Παραμυθιά να ειναι εκεί!

In this article

Join the Conversation