Και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσπρωτίας, στους μνηστήρες για τη ΔΩΔΩΝΗ.

Και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσπρωτίας, έχει μπει στο παιχνίδι για την αγορά της Δωδώνης, όπως ανακοίνωσε η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος.  Συνολικά 15 υποψήφιοι, εκ των οποίων...

Και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσπρωτίας, έχει μπει στο παιχνίδι για την αγορά της Δωδώνης, όπως ανακοίνωσε η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος.  Συνολικά 15 υποψήφιοι, εκ των οποίων οκτώ διεθνείς εταιρείες και επτά ελληνικές, έχουν υποβάλλει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον στο διεθνή διαγωνισμό για την πώληση πακέτου μετοχών της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Αγροτικής Τράπεζας έχει ως εξής:

«Η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση πακέτου μετοχών της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. υπέβαλαν εμπρόθεσμα μη δεσμευτικό ενδιαφέρον δεκαπέντε (15) συνολικά υποψήφιοι, εκ των οποίων οκτώ (8) διεθνείς εταιρείες και επτά (7) ελληνικές, συμπεριλαμβανομένης της κοινοπραξίας των ΕΑΣ Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας και Άρτας – Φιλιππιάδας. Η σχετική διαδικασία συνεχίζεται όπως προβλέπεται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος».

 

In this article

Join the Conversation