Με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς

Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς Θέμα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.   Στο Μαρκόπουλο Αττικής πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Πολύ καλή ήταν για 4η συνεχόμενη χρονιά η εμφάνιση...

Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς

Θέμα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.

 

Στο Μαρκόπουλο Αττικής πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Πολύ καλή ήταν για 4η συνεχόμενη χρονιά η εμφάνιση του Σουλιώτη Ευτύχιου που για μια ακόμη φορά ήταν μέσα στους 10 καλύτερους αθλητές της κατηγορίας των Παίδων στα 4000μ. και κατέλαβε την 9η θέση από 86 αθλητές που τερμάτισαν, με ατομική επίδοση: 13:07.0

Πολύ καλή όμως, ήταν και η εμφάνιση της Γιάγκα Ευαγγελίας, όπου συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες Πανελληνίου πρωταθλήματος στη μικρότερη κατηγορία των Παγκορασίδων Α΄ στα 2000μ. και κατέλαβε την 12η θέση από 105 αθλήτριες που τερμάτισαν, με ατομική επίδοση 07:22.0. Στην ίδια κατηγορία πολύ καλά τα πήγε και η αδερφή της Ευαγγελίας, Γιάγκα Δήμητρα όπου κατέλαβε την 40η θέση με ατομική επίδοση 07:54.0.

Επίσης, αρκετά καλή ήταν και η εμφάνιση της Δημητρίου Αικατερίνης στη κατηγορία των Κορασίδων στα 3000μ. όπου κατέλαβε την 44η θέση από 67 αθλήτριες που τερμάτισαν,  με επίδοση: 13:26.0.

Ο Σύλλογος μας, συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριές του, καθώς και τους Προπονητές: Δημητρίου Μαρτίνα, Κούρτη Λάμπρο & Παππά Παναγιώτη, για την συλλογική προσπάθειά που καταβάλλουν όλοι μαζί έτσι ώστε να φέρουν  πολλές επιτυχίες. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους.

Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς

In this article

Join the Conversation