Τα πρώην σφαγεία και η δράση της φιλοζωικής Παραμυθιάς +ΒΙΝΤΕΟ

Τον χώρο υποδοχής των αδέσποτων σκύλων της φιλοζωικής Παραμυθιάς επισκέφτηκε σήμερα η Παραμυθιά online, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Χρήστο Ντίνο και τους δημοτικούς συμβούλους Αντρέα...

Τον χώρο υποδοχής των αδέσποτων σκύλων της φιλοζωικής Παραμυθιάς επισκέφτηκε σήμερα η Παραμυθιά online, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Χρήστο Ντίνο και τους δημοτικούς συμβούλους Αντρέα Μπολότση και Βαγγέλη Κούρτη. Τα αδέσποτα φιλοξενούνται στον χώρο των πρώην σφαγείων στον Άγιο Δονάτο και παρά τις όποιες αντιδράσεις που έχει προξενήσει η χωροθέτηση, το σημείο είναι καθαρό και τα αδέσποτα περιποιημένα. Σύμφωνα με την υπεύθυνη της φιλοζωικής, τα αδέσποτα φιλοξενούνται για κάποιο χρονικό διάστημα, στειρώνονται και εμβολιάζονται και στη συνέχεια αφήνονται ελεύθερα, ενώ τα όποια έξοδα προκύπτουν για την σίτιση και την περίθαλψη των ζώων, προέρχονται από τα ίδια τα μέλη της φιλοζωικής.

Για την αναγκαιότητα επαναλειτουργίας των σφαγείων έκανε λόγω ο Αντρέας Μπολότσης ενώ κοινή διαπίστωση όλων είναι πως τόσο για την τοπική οικονομία όσο και για τις φιλοζωικές ανησυχίες μας, θα πρέπει εκτός της επαναλειτουργίας των σφαγείων να βρεθεί ένας νέος μόνιμος τόπος που θα φιλοξένει τα αδέσποτα και θα προσφέρει στα μέλη της φιλοζωικής την ευκολία να συνεχίσουν το αναγκαίο λειτούργημα τους:

In this article

Join the Conversation