Χρήστος Κατσούρας: Δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε μόνιμο ΝΑΙ ούτε μόνιμο ΟΧΙ

NAI στη δανειακή σύμβαση από τον Χρήστο Κατσούρα, μετά τα απανωτά ΟΧΙ σε προϋπολογισμό και μνημόνιο που οδήγησαν στη διαγραφή του από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Ο Χρήστος...

NAI στη δανειακή σύμβαση από τον Χρήστο Κατσούρα, μετά τα απανωτά ΟΧΙ σε προϋπολογισμό και μνημόνιο που οδήγησαν στη διαγραφή του από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.

Ο Χρήστος Κατσούρας δήλωσε στη paramythia-online.gr πως η θετική του ψήφος αφορά την χρηματοδότηση της Ελληνικής οικονομίας και κατ’ επέκταση της κοινωνίας και πως η ψήφος του δεν έχει καμία σχέση με τα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν ληφθεί και που στα οποία παραμένει αντίθετος ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά για άλλη μια φορά, πως η παθητική αναμονή της εξέλιξης της ιστορίας, είναι μοιρολατρία. Δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε μόνιμο ΝΑΙ ούτε μόνιμο ΟΧΙ και όλα θα αξιολογούνται ανά περίπτωση ανέφερε χαρακτηριστικά στη paramythia-online.gr ο Χρήστος Κατσούρας.

Το ΝΑΙ στην δανειακή σύμβαση σε συνδυασμό με την παρουσία του στη Παραμυθιά την Κυριακή όπου και ψήφισε για το νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, δημιουργεί συνθήκες για την επιστροφή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στο νομό Θεσπρωτίας για τις επικείμενες εκλογές. Όλα αυτά όμως είναι ρευστά αφού δεν έχει ακόμα συσταθεί η σχετική επιτροπή της Ιπποκράτους, που θα ορίσει την λογική της στελέχωσης των ψηφοδελτίων και θα αξιολογήσει τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος των δυνητικών υποψήφιων αν και άτυπα ο εν ενεργεία βουλευτής που ενδιαφέρετε να είναι στα ψηφοδέλτια, έχει πάντα μια θέση σε αυτά. Αυτό που κρατάμε προς το παρόν είναι η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου πως δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες (των διαγραμμένων βουλευτών) και πως θα εξεταστούν ανά περίπτωση.

Εκτός από τον Χρήστο Κατσούρα, υπερψήφισαν την δανειακή σύμβαση και οι ανεξάρτητοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης, Μιλένα Αποστολάκη, Θόδωρος Παραστατίδης και Βασίλης Τόγιας. Από τη ψηφοφορία απουσίαζαν η Βάσω Παπανδρέου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, o Σπύρος Κουβέλης και ο Οδυσσέας Βουδούρης.

In this article

Join the Conversation