Οι φόλες και η επιχείρηση “Αδέσποτα” της φιλοζωικής Παραμυθιάς

Τις τελευταίες μέρες τα μέλη της φιλοζωικής Παραμυθιάς εξορμούν στα σημεία της πόλης όπου έχει παρατηρηθεί συγκέντρωση αδέσποτων σκύλων, με σκοπό την συγκέντρωσή τους στο χώρο που έχει...

Τις τελευταίες μέρες τα μέλη της φιλοζωικής Παραμυθιάς εξορμούν στα σημεία της πόλης όπου έχει παρατηρηθεί συγκέντρωση αδέσποτων σκύλων, με σκοπό την συγκέντρωσή τους στο χώρο που έχει παραχωρηθεί στα σφαγεία Παραμυθιάς ώστε να εμβολιαστούν, να στειρωθούν και να περιθαλφθούν.

Στις προσπάθειες συμβάλλει και ο πρόεδρος της ΔΚ Παραμυθιάς, Παντελής Χαράλαμπος. Ο Μπρέστας Δημήτρης σαν υπεύθυνος της φιλοζωικής Παραμυθιάς έκανε λόγο για αναγκαία δράση η οποία θα είναι συνεχής και ζητά απ’ όλους τους πολίτες να συμβάλλουν είτε με την φυσική τους παρουσία είτε με την χορηγία τροφής. Για σημαντική προσπάθεια στην οποία είναι συμμέτοχος ο Δήμος μίλησε ο Παντελής Χαράλαμπος ο οποίος σημείωσε πως τόσο για την δημόσια υγεία και ασφάλεια όσο και για τις φιλοζωικές ανησυχίες μας θα πρέπει η φιλοζωική να υποστηριχτεί τόσο από τους πολίτες και τους συλλόγους της πόλης όσο και από την δημοτική αρχή.

Στον αντίποδα ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η θανάτωση σκύλων με φόλες που έχει παρατηρηθεί σε διαφορές τοπικές κοινότητες του δήμου με τις τελευταίες να σημειώνονται στη Γλυκή ενώ δεν είναι λίγες οι φωνές που ζητούν την επικήρυξη των δραστών.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από την δράση της φιλοζωικής Παραμυθιάς.

 

In this article

Join the Conversation