Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν τις τελευταίες ώρες, η Λεωφόρος Συγγρού έχει κλείσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το νομό Θεσπρωτίας.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις πληροφορίες οι υποψήφιοι του νομού είναι με αλφαβητική σειρά οι Γεωργόπουλος Γιάννης, Μπέζας Αντώνης και Μπέσης Κωνσταντίνος. Στο ψηφοδέλτιο δεν υπάρχει άρωμα γυναίκας και οπως όλα δειχνουν δεν υπάρχει πρόβλημα με την ποσόστωση
Κοντός ψαλμός αλληλούια, μιας και είναι θέμα χρόνου ή μερικών ημερών να ανακοινωθούν και επίσημα τα ψηφοδέλτια και να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν αυτές οι πληροφορίες.
Γεγονός είναι πάντως πως ο Αντώνης Σαμαράς εκτός από τους στενούς του συνεργάτες αναθέτει ρόλο για την προεκλογική εκστρατεία και σε βασικούς συνεργάτες του Κ. Καραμανλή ενώ επιμένει η ημερομηνία των εκλογών να είναι η 29η Απριλίου.

Join the Conversation