Και επίσημα πίσω στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Χρήστος Κατσούρας. Τι δηλώνει ο ίδιος.

Και επίσημα επέστρεψε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Χρήστος Κατσούρας, μετά το κάλεσμα του προέδρου του κινήματος για πανστρατιά όσων έχουν διαγραφτεί.  Σε δήλωση στην...

Και επίσημα επέστρεψε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Χρήστος Κατσούρας, μετά το κάλεσμα του προέδρου του κινήματος για πανστρατιά όσων έχουν διαγραφτεί.  Σε δήλωση στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Χρήστος Κατσούρας αναφέρει τα εξής:

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλου για συστράτευση και επανένταξη στην κοινοβουλευτική ομάδα είναι, στη σημερινή συγκυρία, πολιτικό μας καθήκον. Η αποδοχή της πρόσκλησης σημαίνει την ανάληψη της αναλογούσας ευθύνης μας για την κοινοβουλευτική περίοδο που τελειώνει, την αναγνώριση του δικαιώματος του νέου προέδρου για ένα καινούργιο ξεκίνημα με το πολιτικό πλαίσιο που έθεσε και της υποχρέωσής μας να συμμετέχουμε σε μια εξαιρετικά δύσκολη εθνική προσπάθεια για μια αυτοδύναμη Ελλάδα.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Χρήστος Κατσούρας είχε διαγραφει από την κοινοβουλευτική ομάδα μετά τις επανωτές αρνήσεις του στις ψηφοφορίες για το δεύτερο μνημόνιο και την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη. 

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!