Πασχαλινό μήνυμα Κωνσταντίνου Μπέση

Συμπατριώτες συμπατριώτισσες, Τούτη την ώρα που ο λαός μας διαβαίνει τον δικό του Γολγοθά. Τον Γολγοθά μιας περιόδου που είναι από τις δυσκολότερες της σύγχρονης ιστορίας της χώρας...

Συμπατριώτες συμπατριώτισσες,

Τούτη την ώρα που ο λαός μας διαβαίνει τον δικό του Γολγοθά. Τον Γολγοθά μιας περιόδου που είναι από τις δυσκολότερες της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας. Οι αντοχές, η υπομονή και οι δυνάμεις όλων μας δοκιμάζονται καθημερινά.

Θυσιάσαμε ήδη κεκτημένα ετών, ενώ οι πολιτικές που εφαρμόζονται οδηγούν καθημερινά όλο και περισσότερους  συμπολίτες μας στην απελπισία και την απόγνωση.  Τούτη την ώρα, που όλοι συλλογιζόμαστε τα πάθη του Θεανθρώπου ας συλλογιστούμε τι έφταιξε και οδηγηθήκαμε στην σημερινή κατάσταση. Ας αναλογιστούμε όλοι μας τις δικές μας ευθύνες που επιτρέψαμε τα τελευταία τριάντα χρόνια να εφαρμοσθούν στην Ελλάδα πολιτικές που υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας, το μέλλον των παιδιών μας.

Τούτη την ώρα που προσμένουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου, ας ευχηθούμε όλοι μαζί η φετινή Ανάσταση να σηματοδοτήσει για όλους μας μια νέα εποχή γεμάτη αγάπη ελπίδα και αισιοδοξία. Ας ευχηθούμε όλοι μαζί στις εκλογές που έρχονται να βάλουμε τέλος στο παρελθόν που μας πλήγωσε. 

Εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά.

 

Κωνσταντίνος Μπέσης
Μέλος της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας

In this article

Join the Conversation