Συνάντηση Γόγολου Πιτούλη

Στο πλαίσιο των επαφών του Υποψήφιου Βουλευτή κ. Ιωάννη Γόγολο με Θεσμικούς παράγοντες και Φορείς, ξεκίνησε τις επίσκεψή του σήμερα το πρωί 18 Απριλίου 2012 ιεραρχικά από την...

Στο πλαίσιο των επαφών του Υποψήφιου Βουλευτή κ. Ιωάννη Γόγολο με Θεσμικούς παράγοντες και Φορείς, ξεκίνησε τις επίσκεψή του σήμερα το πρωί 18 Απριλίου 2012 ιεραρχικά από την Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας όπου συνάντησε τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη. Μέσα σε ένα κλίμα θετικής διάθεσης και συνεργασίας συζητήθηκαν θέματα και προβληματισμοί που αφορούν την περιοχή. Συγκεκριμένα συζητήθηκε το θέμα της Β΄και Γ΄Φάση του Λιμένα, όπου τόσο ο κ. Ιωάννης Γόγολος όσο και ο κ. Θωμάς Πιτούλης συμφώνησαν στην εξόρυξη των αδρανών υλικών σε άλλο σημείο εφόσον υπάρχει εναλλακτική λύση.

Επίσης συζητήθηκε το πρόβλημα που υπάρχει στη διαχείριση του φράγματος με στόχο και των δύο πλευρών να πείσουν τα αρμόδια Υπουργεία, ώστε ο έλεγχός του να περάσει στην αιρετή Περιφέρεια για την καλύτερη λειτουργία του προς όφελος του αγροτικού κόσμου της περιοχής. Τέλος συζητήθηκαν και θέματα της ευρύτερης περιοχής της Παραμυθιάς και των Φιλιατών. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή δύναμη για την έναρξη του δύσκολου προεκλογικού αγώνα του κ. Ιωάννη Γόγολου για τις επικείμενες εκλογές.

 

In this article

Join the Conversation