Προγραμμα εορτής Αγίου Δονάτου

Την Δευτέρα 30 Απριλίου 2012, εορτάζουμε την μνήμη του Αγίου Δονάτου Επισκόπου Ευροίας του Θαυματουργού,  Πολιούχου  και Προστάτη Παραμυθίας και  όλης της  Ιεράς  Μητροπόλεως,  κατά την οποία πανηγυρίζει...

Την Δευτέρα 30 Απριλίου 2012, εορτάζουμε την μνήμη του Αγίου Δονάτου Επισκόπου Ευροίας του Θαυματουργού,  Πολιούχου  και Προστάτη Παραμυθίας και  όλης της  Ιεράς  Μητροπόλεως,  κατά την οποία πανηγυρίζει ο Μητροπολιτικός Ναός στην Παραμυθιά.

Την  Κυριακή  29 Απριλίου 2012  και από ώρα  8:00 μ. μ. (20η ), θα τελεσθεί Μέγας  Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’  αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ.  Τίτου.

Την Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 το πρωί,  θα τελεσθεί  Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετ’  αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου  Παραμυθίας,  Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ.  Τίτου.  Μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει η  ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ της Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου,   εντός της Πόλεως Παραμυθιάς.

Παρακαλούνται οι Ευσεβείς Χριστιανοί να προσέλθουν στην Ιερή Ακολουθία και να τιμήσουν την Ιερή Μνήμη του Πολιούχου μας

In this article

Join the Conversation