Παντελής Χαραλάμπους: Γιατί ειμαι υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμένου

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣΣΕΣ Σε λίγες ημέρες θα βρεθούμε όλοι μπροστά στην ιερότερη στιγμή της Δημοκρατίας, την άσκηση του εκλογικού μας δικαιώματος.  Όλοι  μας  βλέπουμε καθημερινά τι συμβαίνει...

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να αναλογιστούμε όλοι το χρέος μας απέναντι στην Πατρίδα, τα παιδιά μας και την Ελληνική κοινωνία. Πρέπει τούτη την ύστατη στιγμή να προτάξουμε τα στήθη μας και να παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον, ένα μέλλον που θα μας επιτρέψει να μπορούμε να ονειρευτούμε όπως κάναμε παλιά.  Tο δικαίωμα του κάθε ενός και της καθεμιάς στην εργασία, το δικαίωμα στο όνειρο, το δικαίωμα στη ζωή, το δικαίωμα στην ελευθερία, ήταν οι λόγοι που με οδήγησαν να ξεπεράσω τους ενδοιασμούς μου και να κατέλθω στην πολιτική σκηνή με τους Ανεξάρτητους Έλληνες  στο πλευρό του Πρόεδρου Πάνου Καμένο.
  
Αγαπητοί συντοπίτες και συντοπίτισσες, στις 6 Μαΐου κατέρχομαι υποψήφιος στις Εθνικές εκλογές ως Ανεξάρτητος Έλληνας ζητώντας την ψήφο σας, την ψήφο του Θεσπρωτικού Λαού σε μια προσπάθεια να κάνουμε όλοι μαζί την υπέρβαση με σκοπό να οικοδομήσουμε την ΕΛΛΑΔΑ του μέλλοντος, την ΕΛΛΑΔΑ που όλοι ονειρευόμαστε.

 

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

In this article

Join the Conversation