Περιοδεία της ΔΗΜ.ΑΡ στην Παραμυθιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Οι υποψήφιοι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στη εκλογική περιφέρεια Θεσπρωτίας  Αθανασίου Γιώργος,  Δημητρίου Θωμάς και  Μηλιώνης  Δημήτριος συνοδευόμενοι από  στελέχη του κόμματος πραγματοποίησαν  προεκλογική περιοδεία...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Οι υποψήφιοι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στη εκλογική περιφέρεια Θεσπρωτίας  Αθανασίου Γιώργος,  Δημητρίου Θωμάς και  Μηλιώνης  Δημήτριος συνοδευόμενοι από  στελέχη του κόμματος πραγματοποίησαν  προεκλογική περιοδεία στην πόλη της Παραμυθιάς όπου μοίρασαν εκλογικό υλικό και συζήτησαν με το λαό  της πόλης. Οι υποψήφιοι ζήτησαν από τους πολίτες της Παραμυθιάς να καταστήσουν με την ψήφο τους ισχυρή τη Δημοκρατική Αριστερά  για να μπορεί να παρεμβαίνει στις μετεκλογικές διαδικασίες είτε από θέσεις προγραμματικής αντιπολίτευσης, είτε από θέσεις  συμμετοχής σε κυβερνήσεις συνεργασίας. Είναι ανοικτή σε συνεργασίες με την προϋπόθεση ότι θα υπηρετούν την αλλαγή των πολιτικών και όχι ευκαιριακές συμπράξεις για τη νομή της εξουσίας ή τη συνέχιση με άλλο τρόπο των ίδιων πολιτικών. Εξήγησαν ότι:

Η Δημοκρατική Αριστερά δεν θα γίνει αριστερό άλλοθι συντηρητικών επιλογών. Αντιθέτως, θα γίνει κινητήρια δύναμη συνεργασιών που θα ανταποκρίνονται στη βαθιά ανάγκη για μεγάλες αλλαγές και θα ικανοποιούν την απαίτηση των Ελλήνων για μια νέα αρχή.

Η αλλαγή του πολιτικού τοπίου με δυναμική παρουσία της Δημοκρατικής Αριστεράς θα αποτελέσει τον καταλύτη για μετατόπιση του άξονα της  πολιτικής ζωής σε προοδευτική κατεύθυνση και θα δώσει τη δυνατότητα για  νέες συμμαχίες πάνω σε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης της χώρας  και προστασίας των εργαζομένων. Οι τρεις υποψήφιοι ζητούν από το λαό της Παραμυθιάς την ψήφο τους  για να δώσουν δύναμη στη Δημοκρατική Αριστερά, το κόμμα της μαχόμενης , υπεύθυνης, κυβερνώσας Αριστεράς.

Για να αλλάξουν οι συσχετισμοί, Για να αλλάξει πορεία η χώρα.

Εμείς, της Δημοκρατικής Αριστεράς  σας λέμε: Είμαστε έτοιμοι! Με πρόγραμμα και  απαντήσεις

Για την Ελλάδα στην Ευρώπη, Με την οικονομία ζωντανή, Και την κοινωνία όρθια

In this article

Join the Conversation