Περιοδεία υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Παραμυθιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Περιοδεία στην Παραμυθιά πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας με τους υποψήφιους βουλευτές Τσακίρη Αστυρόπη και Δημήτρη Τσότση. Το κλιμάκιο περιόδευσε σε καφενεία και στην αγορά της...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία στην Παραμυθιά πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας με τους υποψήφιους βουλευτές Τσακίρη Αστυρόπη και Δημήτρη Τσότση.

Το κλιμάκιο περιόδευσε σε καφενεία και στην αγορά της πόλης και συνομίλησε με πολίτες και νεολαίους, κατέγραψε γενικά θετικές εντυπώσεις και εισέπραξε την αποδοχή της πλειοψηφίας των πολιτών. Η αντιπροσωπεία διαπίστωσε πως από τους εκπρόσωπους του δικομματισμού, που επίσης βρίσκονταν στην περιοχή κυκλοφορούσαν μόνο τα νέα πρόσωπα, ενώ εκείνοι που είχαν διαχειριστεί την εξουσία παρέμεναν σε κλειστό χώρο και περιστοιχίζονταν από αρκετούς συνοδούς, φοβούμενοι το ξέσπασμα της οργής και αγανάκτησης του κόσμου.

Οι έμποροι της περιοχής εξέφρασαν την απελπισία τους για τη μείωση της κίνησης στην αγορά, ενώ οι κρεοπώλες μετέφεραν τα παράπονά τους για την μείωση των υγειονομικών ελέγχων και την έλλειψη δημόσιων σφαγείων.

Τέλος μέρος του κλιμακίου με τον Δημήτρη Τσότση επισκέφθηκε το σημείο υπερχείλισης των νερών της βροχής λόγω έντονης ξαφνικής νεροποντής τις πρωινές ώρες στον Ξηρόλοφο. Εκεί ενημερώθηκε από ορισμένους πληγέντες πολίτες που εξέφρασαν την απελπισία τους λόγω της αδυναμίας της οργανωμένης πολιτείας να προλάβει το ξέσπασμα των φυσικών φαινομένων (λόγω κακοτεχνιών και έλλειψης στοιχειωδών υποδομών) και έτσι να μπορέσει να προστατέψει τις περιουσίες και το εισόδημά τους, που τόσο έχει πληγεί από τις περικοπές και τα μνημόνια.

ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!