Στο Σούλι Γόγολος και Πάντου

Στο Σούλι βρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Γιάννης Γόγολος (ΠΑΣΟΚ) και Ελένη Πάντου (Νέα Δημοκρατία) στα πλαίσια της προεκλογικής τους εκστρατείας. Ο Γιάννης Γόγολος επισκεπτόμενος τα χωριά του Σουλίου...

Στο Σούλι βρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Γιάννης Γόγολος (ΠΑΣΟΚ) και Ελένη Πάντου (Νέα Δημοκρατία) στα πλαίσια της προεκλογικής τους εκστρατείας.

Ο Γιάννης Γόγολος επισκεπτόμενος τα χωριά του Σουλίου Αυλότοπο, Τσαγγάρι κλπ ενημερώθηκε από τους κατοίκους για θέματα κτηνοτροφίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Συζητήθηκαν οι δυνατότητες ανάπτυξης στον τομέα αυτό και τα κίνητρα που πρέπει να δοθούν ώστε οι νέοι της περιοχής να ασχοληθούν με την κτηνοτροφία και να αποφευχθεί η επικείμενη ερημοποίηση της ιστορικής περιοχής.

Η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στη Θεσπρωτία Ελένη Πάντου-Ζουριδάκη, επισκέφτηκε τα απομακρυσμένα χωριά του Σουλίου και είχε επικοινωνία με τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι κάτω από δύσκολες συνθήκες εξακολουθούν να μένουν στον τόπο τους. Είμαστε περήφανοι για σας, τους απόγονους των Σουλιωτών, τόνισε η κ. Πάντου. Δυστυχώς η πολιτεία, έχει εγκαταλείψει στην τύχη του το ιστορικό Σούλι, σημείωσε η κ. Πάντου. Για μας τους νεώτερους, η προσφορά των Σουλιωτών στο Έθνος είναι φάρος που φωτίζει τα βήματά μου ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Πάντου.

 

In this article

Join the Conversation