Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Παραμυθιά η εκδήλωση της «ΦΛΟΓΑΣ» για την γιορτή της Μητέρας

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθές στην Παραμυθιά η εκδήλωση – θεσμός με την ευκαιρία της ημέρας που είναι αφιερωμένη στη μητέρα. Διοργανώνεται κάθε χρόνο από τα...

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθές στην Παραμυθιά η εκδήλωση – θεσμός με την ευκαιρία της ημέρας που είναι αφιερωμένη στη μητέρα. Διοργανώνεται κάθε χρόνο από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» στην Παραμυθιά και έχει την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής και πολλών ανώνυμων και επώνυμων. Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία η Παραμυθιά δείχνει για μια ακόμη φορά το ανθρώπινο πρόσωπο της και την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο που υποφέρει.

Χαιρετισμός της Δημάρχου Σουλίου κ. Σταυρούλας Μπραΐμη – Μπότση

Στην Ελλάδα κάθε 2η Κυριακή του Μάη γιορτάζεται η ημέρα της μητέρας. Την ημέρα αυτή την αφιερώνουμε συμβολικά στις μητέρες όλου του κόσμου για να τους πούμε πρώτα απ’ όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας έφεραν στη ζωή, για όσα έκαναν και κάνουν για μας και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την πολύτιμη συμβολή τους στην καλή ανατροφή και διαπαιδαγώγηση μας. Είναι μέρα αφιερωμένη στο πρόσωπο που αισθάνθηκε το πρώτο σκίρτημα της ζωής μας μέσα του. Το πρόσωπο που χαρίσαμε το πρώτο μας χαμόγελο, που πονάει με τον πόνο μας και μας συμπαραστέκεται και που χαίρεται με τη χαρά μας. Είναι το πρόσωπο, η μητέρα που χαίρει απολύτου σεβασμού και τιμής απ’ όλους τους λαούς, τις θρησκείες, τα κόμματα. Βέβαια θα έλεγε κάποιος ότι δεν χρειάζεται μέρα αφιερωμένη στη μητέρα γιατί οι μανούλες όλου του κόσμου είναι στην καρδιά όλων μας κάθε μέρα για τη ζεστή τους αγκαλιά, για την προσφορά, για την αγάπη τους. Εδώ και χρόνια οι γυναίκες και μανούλες της Παραμυθιάς αφιερώνουμε τη σημερινή μέρα στην πονεμένη και αγωνίστρια μάνα, παιδιών με καρκίνο, ως μικρή ένδειξη κατανόησης, αγάπης και στήριξης σε ένα βαθμό που μόνο μια μάνα μπορεί να καταλάβει. Aξιο αναφοράς ότι οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Ξηρολόφου πρόσφεραν 150¤ από τα έσοδα από το πασχαλινό παζάρι στη ΦΛΟΓΑ. Εύχομαι όλες μας να είμαστε καλά για να στηρίζουμε τις οικογένειες μας και όσους έχουν ανάγκη.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!