Τον Παραμυθίας κ. Σεραπίωνα ευχαριστούν για δωρεά διαδραστικού πίνακα σχολείου

Ανακοίνωση Συλλογου Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας

Η Διεύθυνση, οι Εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες του 1ου Γενικού Λυκείου Ηγουμενίτσας εκφράζουν τη βαθιά τους ευγνωμοσύνη προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Σεραπίωνα, για την ευγενική δωρεά ενός διαδραστικού πίνακα, ο οποίος θα αξιοποιηθεί για τις ανάγκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η πρωτοβουλία αυτή αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το ουσιαστικό ενδιαφέρον και την αμέριστη στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως προς τη μαθητική κοινότητα και το έργο των εκπαιδευτικών. Ο νέος διαδραστικός πίνακας θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση της διδασκαλίας και στην ενίσχυση της συμμετοχικότητας και της δημιουργικότητας των μαθητών.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για τη γενναιόδωρη και συμβολική αυτή προσφορά, που αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αγάπης του προς την παιδεία και τη νέα γενιά, καθώς και της συνεχούς μέριμνάς του για την πρόοδο του τόπου μας. Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και μακροημέρευση στο σημαντικό ποιμαντικό του έργο.

Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια
Τσατσούλη Αγγελική
και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας

In this article