Τα θέματα της Θεσπρωτίας στην Περιφερειακή Επιτροπή

Συνεδριάζει την Δευτέρα

Συνεδριάζει την Δευτέρα η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάταξης, τα εξής σχετικά με την Θεσπρωτία:

  1. Έγκριση του από 03-11-2025 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 24-10-2025 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση οδού Ηγουμενίτσα – Πλαταριά», προϋπολογισμού € 370.000,00 με ΦΠΑ.
  2. Έγκριση του 2 ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Οδός πρόσβασης επαρχιακού δρόμου με αγροτοκτηνοτροφικές μονάδες στην περιοχή Μαργαριτίου», αναδόχου «Λάμπρου Βασίλειος».
  3. Έγκριση ονομαστικών καταστάσεων μετακίνησης γονέων ή κατά νόμο επιτρόπων μαθητών και των ενηλίκων μαθητών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Θεσπρωτίας, με επιδόματα του άρθρου 3 (παρ. 1α – 1β) της υπ΄ αριθ. 50025/26-09-2018 ΚΥΑ.
  4. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Π.Ε. Θεσπρωτίας σε Αθλητικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις («Pezodromos Festival 2025»).
  5. Έγκριση μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, στην Αθήνα, από 12 έως 16-11-2025, προκειμένου να συμμετέχει στην επικείμενη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΝΠΕ, καθώς και σε συναντήσεις εργασίας στα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Ανάπτυξης και έγκριση των σχετικών δαπανών.
  6. Έγκριση διενέργειας, κατάρτιση των όρων της διακήρυξης και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας και αξιολόγησης προσφορών του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού της Π.Ε. Θεσπρωτίας, με τίτλο: «Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας για το έργο “THEMATIC2GREEN – Thematic Innovation capacity toward green development” στο πλαίσιο του Προγράμματος Interreg VI-B IPA Adriatic-Ionian 2021-2027 προϋπολογισμού 130.000,00 € με Φ.Π.Α.

In this article