Και νέα έκπληξη στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Ο Λεωνίδας Μπέλλος στην θέση του Γιάννη Γογολου.

Ο 38χρονος οδοντίατρος από την Παραμυθιά Λεωνίδας Μπέλλος, είναι ο υποψήφιος στην δεύτερη θέση της λίστας του ΠΑΣΟΚ για την μονοεδρική της Θεσπρωτίας. Ο Λεωνίδας Αθ. Μπέλλος, είναι...

Ο 38χρονος οδοντίατρος από την Παραμυθιά Λεωνίδας Μπέλλος, είναι ο υποψήφιος στην δεύτερη θέση της λίστας του ΠΑΣΟΚ για την μονοεδρική της Θεσπρωτίας. Ο Λεωνίδας Αθ. Μπέλλος, είναι οδοντίατρος στην Παραμυθιά, με καταγωγή από το Καρβουνάρι. Έχει διατελέσει μέλος του Συλλόγου Βλάχων Ν. Θεσπρωτίας και είναι μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Σουλίου

Ο Λεωνίδας Μπέλλος καλύπτει την θέση του Γιάννη Γόγολου ο όποιος δεν δέχτηκε να συμμετέχει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Γογολος είχε προϊδεάσει για τις προθέσεις του από το Σάββατο και μετά την συγκέντρωση των στελεχών του κινήματος με το Θανάση Αλευρά xωρίς να αναφέρει τίποτε σχετικό κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης συνάντησης.

Έτσι η λίστα του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ θα είναι η νεότερη στο νομό Θεσπρωτίας και απο τις μικρότερες στην Ελλάδα με μέσο όρο ηλικίας 34 ετών και θα αποτελείται από τους:

1η θέση: Κώστας Πανταζής
2η θέση: Λεωνίδας Μπέλλος 
3η θέση: Δήμητρα Κολιογιάννη

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!