Πήρε πίσω το κλείσιμο των Δημαρχείων η ΠΕΔ. Τώρα «προτείνει» αποχή αιρετών

Από την Π.Ε.Δ. Ηπείρου ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της χθεσινής απόφασης και μετά από νεότερη συνεδρίαση, εκτιμώντας την δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται σήμερα η Χώρα μας και οι...

Από την Π.Ε.Δ. Ηπείρου ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της χθεσινής απόφασης και μετά από νεότερη συνεδρίαση, εκτιμώντας την δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται σήμερα η Χώρα μας και οι πολίτες της, και το γεγονός ότι βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές για ανάδειξη νέας κυβέρνησης, το αυριανό (07.06.2012) κλείσιμο των Δημαρχείων της Ηπείρου ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ να είναι συμβολικό και να γίνει σε επίπεδο πολιτικού προσωπικού και αποχής των αιρετών από την άσκηση των καθηκόντων τους σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε τα προβλήματα που τυχόν θα αντιμετωπίσουν οι συνδημότες μας στις αυριανές τους συναλλαγές με τις υπηρεσίες μας να είναι όσο το δυνατό πιο περιορισμένα.

Είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Δήμοι στην άσκηση των αρμοδιοτήτων τους, ελλείψει επαρκούς χρηματοδότησης από την πολιτεία, με συνέπεια αυτοί να μην μπορούν να ανταποκριθούν τόσο στις επιπλέον αρμοδιότητες που έχουν αναλάβει με τον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ», όσο και στις ανάγκες των δημοτών τους, που με την σημερινή οικονομική συγκυρία είναι ακόμα περισσότερες και επιτακτικές, και χρειάζονται τους δήμους δίπλα τους και αρωγούς.

In this article

Join the Conversation