Στον Παραμυθίας κ. Σεραπίων, ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Θεσπρωτίας

Δελτιο τύπου

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Θεσπρωτίας συναντήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 21/01/2026 με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Σεραπίωνα, σε ιδιαίτερα θερμό και ανθρώπινο κλίμα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρουσίασαν τις δράσεις του Συλλόγου, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα που ζουν με σκλήρυνση κατά πλάκας και οι οικογένειές τους στην καθημερινότητα. Τονίστηκε η ανάγκη για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.
Ο Σεβασμιώτατος άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εξέφρασε τη συμπαράστασή του και έδωσε τις πατρικές του ευχές για δύναμη, υγεία και συνέχιση του έργου του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Σεραπίωνα για τη φιλοξενία και τη στήριξή του και εκφράζει την επιθυμία για μελλοντική συνεργασία σε δράσεις ενημέρωσης και κοινωνικής αλληλεγγύης.

In this article