Χάλκινος ο Σουλιώτης στο Διασυλλογικό της Πάτρας

Στο Δημοτικό Στάδιο της Πάτρας πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα  Ανδρών – Γυναικών το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Από πλευρά του Συλλόγου μας συμμετείχαν  ο Σουλιώτης Ευτύχιος & η Δημητρίου Αικατερίνη....

Στο Δημοτικό Στάδιο της Πάτρας πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα  Ανδρών – Γυναικών το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Από πλευρά του Συλλόγου μας συμμετείχαν  ο Σουλιώτης Ευτύχιος & η Δημητρίου Αικατερίνη. Πρέπει να σημειωθεί ότι και τα δυο παιδιά είναι μικρότερης κατηγορίας αλλά παρόλα αυτά τα πήγαν καταπληκτικά.

Ο Σουλιώτης Ευτύχιος κατάφερε να τρέξει σε δυο διαφορετικά αγωνίσματα και να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις. Στα 800μ έκανε μια πολύ έξυπνη κούρσα, βελτίωσε την ατομική του επίδοση σε 1΄56΄΄18, βγήκε 4ος και κατάφερε να κερδίσει αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας. Δυο ώρες αργότερα έτρεξε 400μ, έκανε μια κούρσα καταθέτοντας την ψυχή του και κατάφερε να πάρει τη 3η θέση με επίδοση 50΄΄66 και να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου, σηκώνοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Εξαιρετική ήταν η προσπάθεια του αθλητή μας Μποζούρη Πολύκαρπου, που συμμετείχε στο δρόμο των  100μ και των  200μ σημειώνοντας πολύ καλούς χρόνους. Στα 100μ. κατέλαβε την 14η θέση με επίδοση 11΄΄70. Ενώ στα 200μ. κατέλαβε την 11η θέση με επίδοση 23΄΄58.

Επίσης, πολύ καλή ήταν η προσπάθεια της Δημητρίου Αικατερίνης που για πρώτη φορά συμμετείχε στα αγωνίσματα  των 800μ & 400μ.

Συγχαίρουμε για μια ακόμη φορά το νεαρό αθλητή μας. Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στα δυο επόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που θα συμμετάσχει   και να τον δούμε να ανεβαίνει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.  Επίσης, ευχόμαστε στον αθλητή μας Μποζούρη Πολύκαρπο να συνεχίσει την προσπάθεια του για να πιάσει τα υψηλά όρια στα 100μ. & στα 200μ., έτσι ώστε να τον δούμε στους Παρολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Λονδίνο.

ΣΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

In this article

Join the Conversation