Μπάμπης Παντελής: Να προστεθεί το ονομα Παραμυθιά στην ονομασία του Δήμου +ΒΙΝΤΕΟ

Στο αίτημα για προσθήκη της Παραμυθιάς στην ονομασία του Δήμου, αναφέρθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο  ο πρόεδρος της ΔΚ Παραμυθιάς, Μπάμπης Παντελής. Ο Πρόεδρος της Παραμυθιάς, ζήτησε να συζητηθεί το...

Στο αίτημα για προσθήκη της Παραμυθιάς στην ονομασία του Δήμου, αναφέρθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο  ο πρόεδρος της ΔΚ Παραμυθιάς, Μπάμπης Παντελής. Ο Πρόεδρος της Παραμυθιάς, ζήτησε να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικο Συμβούλιο άμεσα ώστε ο Δήμος να μετανομαστεί σε Δήμος Παραμυθιάς Σουλίου. Δεν λησμονείται μια ιστορία χιλιάδων ετών όπως αυτή της Παραμυθιάς, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Παντελής.

Υπενθυμίζουμε πως οι ονομασίες των δήμων δεν αποτελούν δομικά χαρακτηριστικά της αρχιτεκτονικής του Καλλικράτη και πως μπορούν να αλλάξουν με απόφαση των δημοτικών συμβουλίων και με πλειοψηφία των 2/3.

Πάντως το θέμα αυτό θα έπρεπε να είναι από τα πρώτα που θα απασχολούσε το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά έχουν περάσει 18 μήνες από τοτε που ανέλαβε η νέα Δημοτική αρχή χωρίς καν να το έχει αγγίξει. Δειτε στο βιντεο τι ανεφερε ο Προεδρος της Παραμυθιάς:

In this article

Join the Conversation