Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε δημόσια κτίρια του Δήμου

Από την Επιτροπή Περιβάλλοντος Περιφέρειας Ηπείρου η οποία συνεδρίασε σημερα, εγκρίθηκε το αίτημα του Δήμου Σουλίου για την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου, της Π.Ε. Θεσπρωτίας...

Από την Επιτροπή Περιβάλλοντος Περιφέρειας Ηπείρου η οποία συνεδρίασε σημερα, εγκρίθηκε το αίτημα του Δήμου Σουλίου για την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου, της Π.Ε. Θεσπρωτίας και του Δήμου για παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε υφιστάμενα δημόσια κτίρια. Μάλιστα, η κ. Καλογιάννη υπογράμμισε πως ο Δήμος Σουλίου είναι ο πρώτος Δήμος που καταθέτει ένα τέτοιο αίτημα στο σύνολο της Ηπείρου.

Τα έργα και οι δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν προτεραιότητα για την Περιφερειακή Αρχή, τόνισε η αρμόδια για θέματα Αναπτυξιακού Σχεδιασμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων, κ. Τατιάνα Καλογιάννη, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ηπείρου. Σύμφωνα με την κ. Καλογιάννη, υπάρχουν σαφείς δείκτες και μεγέθη που προσδιορίζουν το έργο της Περιφερειακής Αρχής στη 18μηνη θητεία της, μέχρι σήμερα, προς αυτή την κατεύθυνση.

 

In this article

Join the Conversation